Tämä wokki on helppo ja nopea, en muista enää tarkkoja määriä mutta maun mukaan... :) Normaalisti en syö tofua, mutta tähän sitä laitoin. Sen voi korvata kik herneillä tai pavuilla.
This wok is easy and fast. I cannot remember the amounts but do it to taste. :) Normally I don't use tofu, but to this I put it. You could replace it with chic peas or beans.
Tämä resepti on
maidoton, munaton, gluteiiniton, viljaton, sokeriton, pähkinätön & vegaaninen
Ohje
Paksoita eli pinaattikiinankaalia
Hampunsiementofua (tai papuja/kik herneitä)
valkosipulia
öljyä/voita paistamiseen
tamari soijakastiketta
Paista kaikkea muuta kuin soijakastiketta. Kun paksoi on hieman kypsynyt (ei tarvitse montaa minuuttia!), laita kaikki lautaselle. Ripottele soijakastiketta päälle maun mukaan.
ENGLISH
This recipe is
dairy free, egg free, glutein free, grain free, nut free, sugar free & vegan
Instructions
pac choy
hempseed tofu (or beans/chic peas)
garlic
oil/butter for frying
tamari soy sauce
Fry everything apart from the soy sauce. Once the pac choy is lighthly cooked (doesn't need long!) place it all on a plate. Sprinkle with tamari to taste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti