Tämä resepti on muunnelma vegaanihaasteen makaronilaatikosta.
Vegaaninen makaronilaatikko
(iso lasagnevuoka)
7,5dl makaronia (maccheroni, gluteeniton)
100g herneproteiinia
1rkl oreganoa, kuivattu
(1rkl persiljaa, kuivattu, valinnainen)
2rkl kasvisliemijauhetta tai 2 kasvisliemikuutiota
2rkl paprikajauhetta
2-3rkl kuivattua sipulia
1rkl oreganoa, kuivattu
(1rkl persiljaa, kuivattu, valinnainen)
2rkl kasvisliemijauhetta tai 2 kasvisliemikuutiota
2rkl paprikajauhetta
2-3rkl kuivattua sipulia
(n. 200g kasvissuikaleita (pakaste: puolet Apetit kotimainen wok-vihanneksia pussista) / 1 parsakaali pilkottuna / muu vastaava määrä kasviksia, valinnainen)
2rkl soijakastiketta (nama shoy / tamari)
7dl kaurajuomaa (Fazer Aito)
6dl vettä
Sekoita kaikki ainekset lasagnevuoassa. Koen parhaaksi sekoittaa ensin kuivat aineet, sitten lisätä märät ja sekoittaa uudelleen.
Paista 175C kiertoilmauunissa n. 40-45min. Mikäli alkaa palamaan päältä, laita foliota tai sekoita välillä.
ENGLISH
Upon reguest.