Tämä rosollimäärä on meillä hyvä noin 4-5 aikuiselle. Pyrin tekemään rosollin aina edellisenä iltana. Tällöin rosolli saa kauniin värin. Rosolli säilyy arvioni mukaan 2-3vrk jääkaapissa.
Rosolli
(yht. noin 1,3-1,4L)
410g maustekurkkukuutio (prk, jossa 410g yht. ja 250g kurkkua)
2/3prk punajuurikuutio (570g prk, jossa 380g punajuurta)
1,5 keskikokoista perunaa
2 keskikokoista porkkanaa
1 omena, kuorittu
Kypsennä perunat ja porkkana. Anna jäähtyä. Kuori ja kuutioi vihannekset ja sekoita. Kaada hiukan punajuuripurkista lientä joukkoon. Sekoita. Anna tekeytyä yön yli.
ENGLISH
Upon request :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti