lauantai 28. maaliskuuta 2015

Nachot / Nachoes

juustolla


vegaaninen

vegaaninen


Tämä resepti on
 munaton, gluteeniton, viljaton, sokeriton, soijaton, pähkinätön tai halutessa vegaaninen

 Joskus olemme tehneet nachoja näin:

Nachot
(n. 3 nälkäiselle aikuiselle)

465g Tortilla sipsejä (luomu)
1-2 prk (2-3dl) salsaa/taco kastiketta (luomu)
2-3 tomaattia
2-2,5dl mustapapuja + fajitas maustepussi*
1 sipuli, kuutioituna*
1dl maissia*
(* tai Enchillada täytteen jämät)
400-500g Oddly good vuustoraastetta Tai juustoraastetta (emmental/edam/sekoitus)

Ohje

1. Kuullota sipulia pannulla. Lisää fajitas maustepussi ja pavut. Kuullota vähän aikaa. Lisää lopuksi maissi.

2. Kaada nachot isoon lasagnevuokaan. Lisää muut ainekset, vuusto/juusto viimeisenä.

3. Paista 175C uunissa n. 15-20min.



juustolla

ENGLISH

This recipe is
egg free, glutein free, grain free, soy free, nut free, sugar free

Sometimes we have made nachoes like this:

Nachoes
(for approx 3 hungry adults)

465g Tortilla chips (organic)
1-2 jars (2-3dl) salsa/taco sauce (organic)
2-3 tomatoes
2dl-2,5dl black beans + fajitas seasoning pouch*
1 onion, diced*
1-1,5dl corn*
(* or the rest of the Enchillada filling)
400-500g vegan cheese (Oddly good/other favourite) / cheese grate (emmental/edam/mixture)

Method

1. Lightly fry onion. Add beans and fajitas seasoning pouch. Fry for a moment. Add corn last and mix. Take off heat.

2. Pour tortilla chips into a large lasagne dish. Add other ingredients on top, the cheese comes last.

3. Cook in a 175C oven for 15-20min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti