![]() |
Kuvan keitossa myös kuivattua ruohosipulia / The soup in the pic has added dried chives |
Tämä keitto on helppo tehdä ja maku on hyvä. Minun suosikkini mieheni keittokokeiluista :)
Kasviskeitto
1 pieni fenkoli
2
porkkanaa
3 isoa maa-artisokkaa
3 keskikokoista perunaa
2,5dl punaisia linssejä (kuivia, kokonaisia)
2L vettä
2 kasvisliemikuutiota
3 isoa maa-artisokkaa
3 keskikokoista perunaa
2,5dl punaisia linssejä (kuivia, kokonaisia)
2L vettä
2 kasvisliemikuutiota
1. Kiehauta vesi. Lisää kasvisliemikuutiot ja linssit.
2. Pilko maa-artisokka pieniksi paloiksi ja lisää linssien joukkoon.
3. Pilko fenkoli, porkkanat ja peruna pieniksi paloiksi. Kun maa-artisokka on hiukan pehmennyt (mutta vielä kiinteää), lisää muut kasvikset kattilaan.
4. Keitä kunnes vihannekset ja linssit ovat kypsyneet.
ENGLISH
This soup is easy to make and yummy. It is my favourite from all the soups mu husband has come up with.
Vegetable soup

1 small fennel
2 carrots
3 largish Jerusalem artichoke/sunroot (can be substituted with potato&fennel)
3 medium potatoes
2,5dl red lentils (dry, whole)
2L water
2 veggie stock cubes
1. Boil water and add stock cubes and lentils.
2. Chop Jerusalem artichokes into small cubes and add into the pot.
3. Chop fennel, carrots and potato into small pieces. Add them to the pot once the Jerusalem artichokes have slightly softened (but are still firm).
4. Boil until all veggies and lentils have softened.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti