sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Gluteeniton piirakkapohja / Gluteinfree pie base

Gluteeniton piirakkapohja

3dl jauhoja (tattari, tumma riisi, kookos, kikherne jne.)*
100g voita (tai vegaaneille Naturli butter block)
0,5dl vettä

Sulata voi. Sekoita voi jauhoihin ja lisää vesi.
Taikina ei välttämättä ole kovinkaan kosteaa, se on ihan ok.
Taputtele piirakkavuokaan.


*Vettä kannattaa lisätä hiukan, mikäli käytät seuraavia jauhoja:
vaalea riisi +1-2rkl
kookosjauho +2-3rkl? (en ole testannut)



ENGLISH

Gluteinfree pie base

3dl flour (buck wheat, dark rice, coconut, etc.)*
100g butter (or for vegans Naturli butter block)
0,5dl water

Melt the butter. Mix it into the flour and add water.
The dough is not necessarily super moist - this is fine.
Press into a pie base.


*Some water might need to be added, when using following flours:
white rice +1-2tbsp
coconut flour +2-3tbsp? (not tested)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti