sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Pinaatti ja kikherneet / Spinach and chic peas

Todella helppo, nopea ja maukas ruoka joko pääruoaksi tai lisukkeeksi.

Maidoton, gluteiiniton, munaton, viljaton, sokeriton, soijaton, pähkinätön. Vegaaninen.

Pinaatti-kikherneet
(1-2 annosta pääruokana)

5dl kypsiä kikherneitä
n. 200g pakastepinaattia, kotimainen/luomu
3 valkosipulin kynttä
(n. 2cm pala sormen paksuista inkivääriä, raastettuna)
1,5tl suolaa
voita/öljyä paistamiseen

Paista pilkottua/murskattua valkosipulia pannulla. Lisää kikherneet ja inkivääri. Lisää lopuksi sulatettu pinaatti ja suola. Sekoita ja paista hetki.

Kommentit: Olen vuosia syönyt tätä vain maustettuna valkosipulilla. On todella herkullista. Nyt kokeilin myös lisätä inkivääriä ja makumaailma on aivan uusi. Todella hyvää :)


ENGLISH

This is a very simple and easy dish, yet very tasty. Can be used as a side or main dish.

Dairy free, glutein free, grain free, sugar free, egg free, soy free, nut free. Vegan & vegetarian.

Spinach and chic peas
(1-2 portions as a main)

5dl chic peas
about 200g frozen spinach, organic
3 cloves garlic
about 2cm of fresh ginger that is finger width
1,5 teasp salt
butter/oil for frying

Fry the chopped/minced garlic in a pan. Add chicpeas and ginger and fry until chic peas are warm. Add the defrosted spinach as well as salt. Mix and fry for just a moment.

Comments: For years I have been making this with just garlic. I love it. Now I tried adding also ginger - and it's like a brand new dish. So delicious.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti