Tämä on maidoton, munaton, gluteiiniton, viljaton, sokeriton, soijaton, pähkinätön & vegaaninen.
Marinoidut sienet
1pkt (200g) herkkusieniä
1 pieni punasipuli
1/2 pieni ruskea sipuli
1 pienen luomu sitruunan mehu (tai loraus etikkaa)
1 rkl oliiviöljyä
0,5-1 tl timjamia
0,5-1 tl basilikaa
pippuria
suolaa
Leikkaa sienet siivuiksi ja sipuli(t) ohuiksi puolikkaiksi renkaiksi. Laita rasiaan ja laita loput ainekset päälle. Voit hieman ravistella suljettua rasiaa ja laita se sitten jääkaappiin. Sienet ovat valmiita jos marinoi niitä yön yli, ehkä jo nopeammin, riippuen siivujen paksuudesta. Säilyy jääkaapissa muutaman päivän.
ENGLISH

The dish is dairy free, egg free, glutein & grain free (flourless), sugar free, soy free, nut free & vegan.
Marinated mushrooms
1 pack (200g) mushrooms
1 small red onion
1/2 small brown onion
juice of 1 small lemon (or some vinegar)
1 tbsp olive oil
0,5-1 tsp thyme
0,5-1 tsp basil
pepper
salt
Cut mushrooms into slices and onions into half rings. Add them and remaining ingredients to a container and close it. Shake a bit and store in the fridge. Mushrooms are ready overnight or maybe sooner, depending on thickness of slices. Keeps in fridge for a few days (and mushrooms continue to become more and more "fried").
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti