Raaka suklaa-banaani jälkiruoka
(4-6:lle)
3 kypsää pientä avocadoa
1,5dl raakakaakaojauhetta/carob jauhetta
1-1,5dl vettä
3-5rkl xylitolia eli koivusokeria / taatelisiirappia / hunajaa
2tl vaniljajauhetta
3-4 banaania (mielellään pakastettuina)
1. Laita kaikki ainekset paitsi banaanit blenderiin ja blendaa kunnes seos on tasainen.
2. Laita suklaa-aines tarjoilukippoihin.
3. Pese blenderi ja blendaa banaanit.
4. Kun banaaniseos on valmis, kaada se tarjoilukippoihin suklaa-aineksen päälle niin että molempia on suunnilleen saman verran.
5. Tarjoile heti, tai säilytä pakastimessa. Ota ne sulamaan n. 30min ennen tarjoilua.
-- Voit lisätä banaanien joukkoon 2 pienehköä pakastemansikkaa per banaani. Tulee mansikka-suklaa herkku :)
ENGLISH

(serves 4-6)
3ripe small avocados
1,5dl raw cacao powder (or 1,5dl raw cacao, 0,5dl raw carob)
1-1,5dl water
3-5 tbsp xylitol (birch sugar) / date suryp / honey
2teasp vanilla powder
3-4 bananas (preferably frozen)
1. Place everything apart from bananas in a blender and blend until smooth.
2. Place chocolate in serving pots.
3. Wash blender and blend bananas.
4. Add a layer of banana on top of the chocolate in the serving pots so that you have about half and half.
5. Serve immediately or freeze for later. Defrost about 30mins before serving.
-- You can add 2 frozen strawberries for every banana. Makes it a chocolate-strawberry dessert :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti