Tämä on muokattu resepti jostakin toisesta, mitä en enää löydä. Jos tunnistat mistä muokkasin, kerro, niin lisään tiedon tähän.
4 keskikokoista tai pienehköä sipulia
10 valkosipulin kynttä (TAI 1-1,5rkl valkosipulijauhe)
0,5tl+ chili/cayenne, jauhe
750g tomaattimurskaa
2x säilyketölkki kirsikkatomaatteja tomaattikastikkeessa
2 rkl oreganoa
1,5tl+ juustokuminaa
1tl paprikajauhetta
4 laakerinlehteä
2tlk kidney papuja
1. Kuori valkosipulinkynnet ja sipulit. Pilko sipuli 1/4 renkaiksi. Pilko valkosipuli pieneksi tai käytä valkosipulipuristinta.
2. Lisää edelliset syvään kattilaan. Kuulota niitä vähän aikaa. Lisää tarvittaessa tilkka vettä (tai halutettasi öljyä), jotta paistaminen on helpompaa. Valmistele samalla paprika - poista sisus ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi (esim. 4cm suikaleiksi tai keskikokoisiksi paloiksi).
3. Lisää paprika kattilaan ja kuullota hetki.
4. Lisää tomaattimurska, tomaattipyre, kirsikkatomaattisäilykkeet, oregano, juustokumina, paprikajauhe, laakerinlehdet ja pippuri. Keitä 20-30min hiljaisella lämmöllä välillä sekoittaen.
7.. Lisää pavut, suola ja kookossokeri. Tarkista maku ja lisää mausteita tarpeen mukaan.
8. Ota kastike pois lämmöltä ja lisää sitruunamehu.
ENGLISH
Translation upon request.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti