Gluteeniton piirakkapohja
3dl jauhoja (tattari, tumma riisi, kookos, kikherne jne.)*
100g voita (tai vegaaneille Naturli butter block)
0,5dl vettä
Sulata voi. Sekoita voi jauhoihin ja lisää vesi.
Taikina ei
välttämättä ole kovinkaan kosteaa, se on ihan ok.
Taputtele
piirakkavuokaan.
*Vettä kannattaa lisätä hiukan, mikäli käytät seuraavia jauhoja:
vaalea riisi +1-2rkl
kookosjauho +2-3rkl? (en ole testannut)
ENGLISH
Gluteinfree pie base
3dl flour (buck wheat, dark rice, coconut, etc.)*
100g butter (or for vegans Naturli butter block)
0,5dl water
Melt the butter. Mix it into the flour and add water.
The dough is not
necessarily super moist - this is fine.
Press into a pie base.
*Some water might need to be added, when using following flours:
white rice +1-2tbsp
coconut flour +2-3tbsp? (not tested)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti