Resepti on (maidoton), munaton, gluteiiniton, sokeriton, soijaton, pähkinätön & vegaaninen.
Kaalisalaatti

700g
keräkaalia
2
tölkkiä (2x380g) maissia, luomu
nippu
kevätsipulia (tai pieni purjo)
purkki
(410g) maustekurkkukuutioita
(200g purkki
raejuustoa)
(valkosipulisalaattikastiketta)
1.
Pilko kaali ja kevätsipuli pieniksi paloiksi.
2.
Sekoita kaikki ainekset (paitsi raejuusto). Lisää raejuusto vasta tarjoiluvaiheessa (mikäli käytät).
Tarjoile valkosipulikastikkeen/muun kotitekoisen kastikkeen kanssa, tai pelkälteen.
Säilyy jääkaapissa ilman raejuustoa ja kastiketta useamman päivän.
ENGLISH
The original recipe has cottage cheese in it, but this is good without it as well - I eat it without. This needs some dressing though. From the shop the best dressing is garlic. You can try it with any homemade ones too.
This recipe is dairy free, egg free, glutein free, sugar free, soy free, nut free & vegan.
Cabbage salad
700g cabbage
2 tins (2x380g) corn, organic
bunch spring onion/shallots (or small leek)
tin (410g) cubed gherkins
(200g cottage cheese, finnish style)
(garlic salad dressing)
1. Chop cabbage and spring onion(/leek) into small pieces.
2. Mix all ingredients (except cottage cheese). Add cottage cheese only when serving (if using it).
Serve with garlic dressing/other homemade dressing/as it is.
Keeps in the fridge for several days if not mixed with dressing/cottage cheese.